PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Gastronomia » Kuchnia » Urządzenia grzewcze » Urządzenia do Souis Vide » Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448

Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł

Numer katalogowy: 225448

Kod producenta: 225448

Stan magazynowy: 248 szt.

Kod EAN: 8711369225448

Waga: 10,00 kg

Sku: 1000783

Cena: 2 270,03 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Numer producenta: HENDI 225448

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw.  Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia.  Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania – żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.

Cechy produktu:
– Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe – potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100 °C.
– Dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze, zachowuje witaminy, enzymy i naturalne soki.
– Naturalna struktura produktu nie jest uszkodzona podczas gotowania,
– Mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas tradycyjnego gotowania o ok. 20%.
– Przydatność do spożycia potraw jest dłuższa.
– Idealne do restauracji typu a la carte.
– Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu.
– Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw.
– Obudowa wykonana w całości ze stali chromowej.
– Pokrywa ze stali nierdzewnej z uszczelką silikonową.
– Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (35° – 90°C)
– W zestawie separator, 6 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej.

Parametry:
– długość w mm: 330
– szerokość w mm: 600
– wysokość w mm: 300
– pojemność (l): 20

W zestawie:
– urządzenie do gotowania potraw sous vide
– instrukcja PL

 

Urządzenie SOUS-VIDE

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu