PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Gastronomia » Kuchnia » Urządzenia grzewcze » Urządzenia do Souis Vide » Cyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 W
Cyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 WCyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 WCyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 WCyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 W
Cyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 W
Cyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 W
Cyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 W
Cyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 W

Cyrkulator Sous Vide urządzenie do gotowania w niskiej temperaturze 30-95 C 16 l 500 W

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 19,00 zł

Numer katalogowy: 10011982

Kod producenta: 10011982

Stan magazynowy: 24 szt.

Kod EAN: 4062859010469

Waga: 11,00 kg

Sku: 1023927

Cena: 1 530,02 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Kod producenta: 10011982

Urządzenie do gotowania sous vide marki Royal Catering pozwala przygotować pyszne i pełnowartościowe posiłki z mięsa, warzyw, ryb oraz owoców morza. Sprzęt nadaje się zarówno do domowego, jak i profesjonalnego użytku w restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, food truckach oraz firmach cateringowych. Metoda sous vide wykorzystuje gotowanie w precyzyjnie dobranych temperaturze i czasie. Urządzenie zapewnia regulację temperatury wody w zakresie 30-95°C. Wbudowany timer pozwala ustawić czas w zakresie 1 min - 99 h. Całkowita pojemność urządzenia do gotowania sous vide wynosi 16 l. Tak obszerna komora zda egzamin w profesjonalnych warunkach. Dokładność temperatury 0.1°C gwarantuje wysokiej jakości, powtarzalną obróbkę termiczną. Dzięki niej można za każdym razem przygotować potrawy o idealnym smaku. Wyświetlacz LCD zapewnia prostą obsługę sprzętu.

Cechy produktu:
  • - Idealne do delikatnego gotowania potraw pakowanych próżniowo,
  • - Mocny element grzewczy o mocy 500 W,
  • - Timer 1 min - 99 h, kontrola temperatury w zakresie 30-95°C z dokładnością ustawienia 0.1°C,
  • - Łatwa do czyszczenia i solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej,
  • - Pojemność 16 l zapewnia dużo miejsca na różne dania.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10011982
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - RCPSU-500
  • - Wyświetlacz - LCD
  • - Napięcie [V] - 230
  • - Moc [W] - 500
  • - Minutnik - zakres czasu - 1 min - 99 h
  • - Minutnik - Tak
  • - Dokładność temperatury [°C] - 0.1 °C
  • - Pojemność całkowita [l] - 16 l
  • - Wymiary (DxSxW) - 40 x 36 x 22 cm
  • - Waga - 9.5 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 50 x 42 x 36 cm
  • - Waga wysyłki - 10.5 kg

W zestawie:
  • - Urządzenie do gotowania sous vide
  • - Instrukcja obsługi

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu