PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Gastronomia » Kuchnia » Wagi timery termometry kuchenne » Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254

Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 19,00 zł

Numer katalogowy: 271254

Kod producenta: 271254

Stan magazynowy: 8 szt.

Kod EAN: 8711369271254

Waga: 3,00 kg

Sku: 1012284

Cena: 443,75 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Kod producenta: 271254

Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą marki Hendi to sprzęt, który umożliwia mierzenie powierzchni na dwa sposoby. Zakres pomiaru temperatury wynosi od -60° do 350°C ze stopniowaniem co 0,2°C. Termometr posiada funkcję kontroli HACCP, która natychmiast sygnalizuje o bezpiecznej lub niebezpiecznej temperaturze za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu. Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni to 8:1. Automatyczne wyłączanie następuje po upłynięciu 15 sekund. Miernik zasilany jest 2 bateriami AAA (brak w zestawie).

Cechy produktu:
  • - Pomiar za pomocą podczerwieni lub sondy,
  • - Sygnalizacja bezpiecznej / niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu,
  • - Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach,
  • - Zakres pomiaru: od -60° do 350°C,
  • - Stopniowanie co 0,2℃.

Dane techniczne:
  • - Nr produktu - 271254
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - na podczerwień / z sondą
  • - Zakres temp. - od -60° do 350°C
  • - Stopniowanie - co 0,2°C
  • - Dokładność przy pomiarze bezdotykowym - -60/65°C ±1°C | 65/350°C ±1,5%
  • - Dokładność przy pomiarze sondą - -60/-5°C ±1°C | -5/65°C ±0,5°C | 65/350°C ±1%
  • - Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) - 8:1
  • - Funkcja auto-off - Tak (po 15 sekundach)
  • - Funkcja kontroli HACCP - Tak
  • - Zasilanie - 2x bateria AAA (brak w zestawie)
  • - Wymiary (DxSxW) - 39 x 53 x 158 mm

W zestawie:
  • - Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą - Hendi 271254,
  • - Brak baterii w zestawie.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu