Numer producenta: 233344
Stół chłodniczy z linii Kitchen Line marki Hendi wyróżnia się wysoką funkcjonalnością, ułatwiającą pracę w kuchni. Łączy w sobie zalety chłodziarki i stołu roboczego. Dzięki pojemnym szafkom kucharz zawsze ma wszystkie potrzebne produkty pod ręką podczas przygotowywania potraw. Stół wykonany został z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, która zapewnia mu pełną odporność na działanie wody oraz podwyższony poziom wilgotności, jaki zazwyczaj panuje w kuchniach gastronomicznych. Ściana tylna zbudowana jest natomiast z wytrzymałej stali galwanizowanej. Dzięki wysokiej jakości materiałom produkt ten jest również odporny na uszkodzenia mechaniczne.
Cechy produktu:
– obudowa wewnętrzna i zewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej (tylna zewnętrzna ściana ze stali galwanizowanej)
– chłodzenie statyczne wspomagane wewnętrznym wentylatorem, filtr przeciwpyłkowy
– grubość izolacji 50 mm (materiał: C5H10)
– cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
– agregat chłodniczy EMBRACO
– automatyczne odparowanie skroplin
– czynnik chłodzący: R134a (200 g), klasa klimatyczna: N
– bezproblemowa praca urządzenia do temp. otoczenia +38°C
– samozamykające się drzwi – Wygodny uchwyt do otwierania drzwi
– 4 regulowane nóżki ze stali nierdzewnej
– rant 40 mm
– kompresor: EMT65HLR o mocy 1/4 KM
– w zestawie po 1 półce na drzwi 390x428 mm o maks. nośności ok. 15 kg każda (przy równomiernym obciążeniu półki)
– wymiary komory: 800x480x(H)580 mm
– pojemność komory: 220 l
– średnie dobowe zużycie energii elektrycznej: 1,8 kW
– waga 71 kg
Parametry:
– wymiary zewnętrzne: 1200x600x(H)850mm
– moc: 300W
– napięcie: 230V
– temperatura: -2/+8°C
– wymiary komory: 800×480x(H)580 mm
– pojemność komory: 220 l
– waga 71 kg
W zestawie:
– stół chłodniczy
– półka x2
– instrukcja PL
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.