Numer producenta: HENDI 232187
Profesjonalna schładzarka szokowa marki Hendi. Schładzarki szokowe to urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw. Urządzenie rekomendowane jest dla restauracji firm cateringowych czy domów weselnych.
Cechy produktu:
– urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw
– obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
– komora wewnętrzna z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie
– komora z prowadnicami na GN 1/1 i blachy piekarnicze 600x400mm
– izolacja o grubości 60mm z poliuretanu, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem, co gwarantuje wysoki współczynnik izolacji termicznej
– górna pokrywa zdejmowana
– automatycznie domykające się drzwi z uszczelką magnetyczną
– elektroniczny panel sterowania i kontroli danych
– sonda w zestawie
– system schładzania/zamrażania wymuszony wentylatorem
– bezproblemowa praca w temperaturze otoczenia do +43C i wilgotności względnej powietrza do 65%
– środek chłodniczy: R404A/R507
– możliwość schładzania od +70C do +3C (90 minut) od +70C do -18C (240 min.) lub w określonym czasie bez podania końcowej temperatury
– regulowane nóżki ze stali nierdzewnej
– pojemność komory: 10x GN 1/1 lub 10 blach 600x400 mm
– wymiary wew. komory: 610x410x760 mm
– 10 par prowadnic z odstępem co 70 mm
– wydajność przy schładzaniu do +3C: 25 kg
– wydajność przy zamrażaniu do -18C: 20 kg
Parametry:
– wymiary w mm: 750x740x(H)1260
– waga w kg: 90
– pojemność komory: 10 x GN 1/1 lub 10 blach 600x400mm
– moc (w): 1490
– napięcie (V): 230
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.