PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Gastronomia » Kuchnia » Naczynia i przybory kuchenne » Noże kuchenne i dekoracyjne » Profesjonalny nóż rzeźniczy do mięsa kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844304
Profesjonalny nóż rzeźniczy do mięsa kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844304Profesjonalny nóż rzeźniczy do mięsa kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844304Profesjonalny nóż rzeźniczy do mięsa kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844304
Profesjonalny nóż rzeźniczy do mięsa kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844304
Profesjonalny nóż rzeźniczy do mięsa kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844304
Profesjonalny nóż rzeźniczy do mięsa kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844304

Profesjonalny nóż rzeźniczy do mięsa kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844304

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 19,00 zł

Numer katalogowy: 844304

Kod producenta: 844304

Stan magazynowy: 0 szt.

Kod EAN: 8711369844304

Waga: 2,00 kg

Sku: 1004156

Cena: 148,77 zł

Chwilowo niedostępny

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Numer producenta: HENDI 844304

Nóż rzeźniczy do krojenia mięsa z serii Profi Line marki Hendi.

Cechy produktu:
  • - wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
  • - specjalny stop stali chirurgicznej chromowo - molibdenowo - wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia
  • - higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
  • - proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów
  • - nóż posiada idealną krawędź tnącą
  • - kuty na gorąco z jednego kawałka stali
  • - każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • - można myć w zmywarkach
  • - rączka z tworzywa POM

Opis funkcjonalności ostrza:
1. Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
2. Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
3. Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
4. Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
5. Odwrotną częścią ostrza można kroić elementy trudne do przekrojenia. Przeniesienie siły jest w tej części optymalne

Parametry:
  • - długość ostrza: 200mm
  • - długość noża: 330mm
  • - grubość: 2,6mm

W zestawie:
  • - nóż rzeźniczy
  • - instrukcja PL

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu