PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Gastronomia » Kuchnia » Naczynia i przybory kuchenne » Noże kuchenne i dekoracyjne » Profesjonalny nóż do pieczywa kuty ze stali Profi Line 215 mm - Hendi 844298
Profesjonalny nóż do pieczywa kuty ze stali Profi Line 215 mm - Hendi 844298Profesjonalny nóż do pieczywa kuty ze stali Profi Line 215 mm - Hendi 844298
Profesjonalny nóż do pieczywa kuty ze stali Profi Line 215 mm - Hendi 844298
Profesjonalny nóż do pieczywa kuty ze stali Profi Line 215 mm - Hendi 844298

Profesjonalny nóż do pieczywa kuty ze stali Profi Line 215 mm - Hendi 844298

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 19,00 zł

Numer katalogowy: 844298

Kod producenta: 844298

Stan magazynowy: 32 szt.

Kod EAN: 8711369844298

Waga: 2,00 kg

Sku: 1004155

Cena: 138,51 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Numer producenta: HENDI 844298

Nóż do chleba z serii Profi Line marki Hendi.

Cechy produktu:
  • - wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
  • - specjalny stop stali chirurgicznej chromowo - molibdenowo - wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia
  • - higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
  • - proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów
  • - nóż posiada idealną krawędź tnącą
  • - kuty na gorąco z jednego kawałka stali
  • - każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • - można myć w zmywarkach
  • - rączka z tworzywa POM

Parametry:
  • - długość ostrza: 215mm
  • - długość noża: 340mm
  • - grubość: 2,4mm

W zestawie:
  • - nóż do chleba
  • - instrukcja PL

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu