PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Gastronomia » Kuchnia » Naczynia i przybory kuchenne » Noże kuchenne i dekoracyjne » Japoński kamień do ostrzenia noży Naniwa Accessori ziarnistość 220/1000
Japoński kamień do ostrzenia noży Naniwa Accessori ziarnistość 220/1000Japoński kamień do ostrzenia noży Naniwa Accessori ziarnistość 220/1000Japoński kamień do ostrzenia noży Naniwa Accessori ziarnistość 220/1000
Japoński kamień do ostrzenia noży Naniwa Accessori ziarnistość 220/1000
Japoński kamień do ostrzenia noży Naniwa Accessori ziarnistość 220/1000
Japoński kamień do ostrzenia noży Naniwa Accessori ziarnistość 220/1000

Japoński kamień do ostrzenia noży Naniwa Accessori ziarnistość 220/1000

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 19,00 zł

Numer katalogowy: 1900.000

Kod producenta: 1900.000

Stan magazynowy: 0 szt.

Kod EAN: 8021210001108

Waga: 1,00 kg

Sku: 1015854

Cena: 107,35 zł

Chwilowo niedostępny

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Kod producenta: 1900.000

Kamień japoński marki Ambrogio Sanelli pozwala naostrzyć kuchenne noże. Ostrzałka jest dwustronna i łączy dwie płytki o różnych ziarnistościach: 220 -pozwala szlifować oraz regenerować krawędzie ostrzy, 1000 - ostrzenie podstawowe ostrzy. W zestawie znajduje się pojemnik z tworzywa służący także jako uchwyt.

Cechy produktu:
  • - Dwustronny kamień, dwie różne ziarnistości,
  • - W komplecie z pojemnikiem z tworzywa sztucznego.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 1900.000
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Marka - Ambrogio Sanelli
  • - Ziarnistość - 220/1000
  • - Wymiary - 185 x 65 x (H) 30 mm

W zestawie:
  • - Kamień do ostrzenia noży

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu